Bestellen schooljaar 2018-2019

De zomervakantie staat voor de deur! Welverdiende weken van rust komen eraan. Maar voor u het weet ziet u uw leerlingen alweer terug. Bent u al helemaal voorbereid op het nieuwe schooljaar? Heeft u bijvoorbeeld Virtual Skillslab al op de boekenlijst opgenomen voor het schooljaar 2018-2019?

Het Virtual Skillslab assortiment is voor het nieuwe schooljaar uitgebreid. Ook zijn er nieuwe mogelijkheden om Virtual Skillslab te bestellen. Hieronder vindt u een kort overzicht.

Assortiment

Virtual Skillslab heeft een aantal varianten van de Kassatrainer ontwikkeld die beter aan te sluiten bij de verschillende opleidingen en niveaus. Ook leveren we vanaf komend schooljaar onze nieuwe Hospitality Game. Bekijk ons assortiment en de gewijzigde ISBN nummers.

Bestellen bij Virtual Skillslab

U kunt licenties voor uw leerlingen rechtstreeks bestellen bij Virtual Skillslab via de nieuwe Virtual Skillslab Beheeromgeving.

Bestellen via partners

Uw leerlingen kunnen ook bestellen via boekenhuizen en uitgeverijen.

Heeft u vragen over het bestellen van Virtual Skillslab licenties? Lees dan eerst de instructies. Komt u er niet uit, dan staan wij voor u klaar om u verder te helpen.Top